LEDENADMINISTRATIE

Door middel van het inschrijf- en wijzigingsformulier en een pasfoto geeft u zich op als lid van TC de Kouwenaar.
De contributie voor het tennisseizoen bedraagt: € 159,30 incl. bondsafdracht.
- Junioren betalen: € 109,- incl. bondsafdracht (per jaar).
- Winterleden/zomerleden betalen: € 86,65.
- Rustend lid is: € 28,10.

De bondsafdracht voor het seizoen 2017/2018 is € 16,40. Hiervoor ontvangt u een tennispasje, waarmee u een baan af kunt hangen.
Bij aanmelding als nieuw lid nà 1 april betaald u voor een tennispasje (=bondsafdracht) € 18,90. Uw tennispasje wordt dan binnen een week thuis gestuurd.

Junioren (tot 18 jaar) betalen het eerste jaar maar de helft van de contributie en krijgen het tweede jaar een korting van 25%.

Daarnaast geeft TC de Kouwenaar gezinskorting, deze start bij het derde gezinslid dat lid wordt van T.C. de Kouwenaar. Ook is er de mogelijkheid om winterlid (periode 15 oktober – 31 maart) of zomerlid (periode 1 april – 15 oktober) te worden. Kosten hiervan zijn € 86,65 per seizoen. Het lidmaatschap wordt niet aangemeld bij de KNLTB en men kan ook niet mee doen aan officiële tennistoernooien namens TC de Kouwenaar.

Contributie kan uitsluitend betaald worden via een automatische incasso per jaar, half jaar of kwartaal. Zodra de KNLTB uw ledenpas aan de club heeft toegestuurd, krijgt u hiervan bericht en kunt de pas tijdens openingstijden ophalen aan de bar in de kantine van TC de Kouwenaar.

Opzeggen
Volgens het huishoudelijk reglement dient een opzegging voor het volgend tennisseizoen plaats te vinden voor 1 november. Het tennisseizoen loopt van 1 april tot en met 31 maart van het volgende jaar.

Opzeggen kan door het inschrijf-/ wijzigingsformulier in te vullen en dit te sturen naar de Ledenadministratie of via e-mail naar ledenadministratie@tckvaassen.nl.

Wil je opzeggen met ingang van het nieuwe tennisseizoen doe dit dan voor 1 november 2017. Dit kan door middel van het inschrijf- wijzigingsformulier in te vullen en deze te sturen via de mail naar ledenadministratie@tckvaassen.nl. Opzeggingen mogen ook in de brievenbus in de bestuurskamer.

Inschrijf- en mutatieformulier
Inschrijfformulier 3 maanden lid

TENNISLES

T.C. de Kouwenaar biedt diverse mogelijkheden voor tennisles. Deze lessen worden verzorgt door de tennisschool van Mark Verra, TennisAgent. Een exact overzicht van alles mogelijkheden zullen wij binnenkort op de website publiceren.

TennisAgent.eu